вторник, 5 март 2013 г.

Deep Zone пуснаxa парче с Криско

На рождения си ден хаус формацията изненада феновете си с най-новия си проект, в който участва и популярния рапър.
На 4 март се навършват 13 години от създаването на Deep Zone. Това е и повода колаборацията да се появи около тази дата. Днес беше и официалната премиера на видеото в сутрешния блок на Нова телевизия. 

Автор на музиката към "Никой друг" е Deep Zone, а за текста се е намесил и Криско. Режисьор на видеото е BASHMOTION. Снимките са били на летище София, където музикантите се качват в самолет. Основното действие се развива в него.. Парчето е съвкупност от няколко стила - фолклор, денс, дъбстеп. Тук можете да видите целия готов проект: http://www.youtube.com/.

Надя като най-новодошла, сподели, че най-известната песен на групата е "Ела изгрей", в която се включва Камен Воденичаров. Разбира се, "I love my DJ", която стана хит на 2012-та също може да се посочи като една от фаворитите на публиката.

Варненците не могат да се оплачат и от участия. Този месец имат едва два-три почивни дни, което ще рече, че почти всяка вечер са в различен град. Скоро те ще участват и в турнето на музикалната телевизия Box TV заедно с Поли Генова, Лора Караджова, 100 Кила, Криско, Сани Алекса, Ян бибиян и други. 


Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: