понеделник, 18 март 2013 г.

Изписаха Lil Wayne от болницата

Преди седмица рапъра получил неконтролируеми гърчове, които доведоха до това той да влезе в болнично заведение. В момента вече е изписан и се лекува у дома. 
Цели шест дни прекарала звездата в болница. Въпреки спекулациите от някои медии, че състоянието й е критично и дори застрашаващо живота й, малко след случилото се Weezy публикува съобщение в туитър до феновете си. "Аз съм добре. Благодаря за молитвите и любовта на всички.", написа той. 

Президентът на лейбъла  Young Money, Mack Maine също успокои почитателите: "Уейн е жив и здрав! Гледаме мача на Сиракуза. Благодаря за молитвите и за загрижеността. Ще дадем повече подробности скоро."
 
Той обясни, че ще дадат информация за станалото и призова меломаните да не вярват на слуховете, че рапъра бил на изкуствено дишане. През болничното заведение минаха редица негови колеги като Nicki Minaj, Drake, Chris Paul и Birdman, за да му окажат моралната си подкрепа. Някои от предполагаемите версии за състоянието на изпълнителят е свръхдозата кодеин, която е погълнал, а тя се съдържала в любимата му напитка "Sizzurp".   

Това не е първия път, когато той бил жертва на подобен пристъп. През октомври Lil Wayne получи гърч докато беше на борда на полет от Тексас за Лос Анджелис. По спешност самолета смени маршрута си, така че той да бъде приет в болница.


Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: