сряда, 27 март 2013 г.

Michael Buble и Robbie Williams с общ проект

Канадския певец ще участва в обща колаборация с британския си колега. Парчето ще бъде включено в новия албум на Роби.
След новината, че Уилямс е записал дует с Адел, сега феновете му имат нов повод за радост. Този път британеца е заложил на swing звученето в новата си компилация. Това е и причината да покани един от най-добрите музиканти, за да се включи в проекта. 

Buble разказва пред "Daily Star": "Аз разбрах за Роби от "The X Factor" Великобритания и го обичам. Песента е за новия му суинг албум и наистина е добра. Много се забавлявахме докато работим по нея".

Една от допирните точки на двамата освен музиката е и славата и това как тя им се отразява на личния живот. Канадецът не крие, че е малко по-консервативен. Той не бил прекалено отворен и не се изправял директно пред проблема, а търсел хора като Роби, с които да споделя и които имат същите грижи като него, но не обича да се конфронтира с папараци и т.н. 

"Swing When You're Winning" е името на диска на Уилямс от 2001-ва година. Тази година обаче трябва да се появи подобрена версия на този албум, който ще бъде със суинг елементи. Почитателите му ще чуят и нов аранжимент на съвместната му песен с Никол Кидман. 


                                                                                Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: