четвъртък, 21 март 2013 г.

Асен Блатечки мисли да прави филм

Разбира се на този етап това е само идея понеже за подобен проект се искат много средства. Това обясни в интервю за Би Ти Ви един от най-обичаните български актьори.
Съвсем скоро ще започне новия български сериал "Фамилията". В него Блатечки ще играе журналист, който е изключително интересен като персонаж. "Той е страшен пропадняк - пие, пише поръчкови статии, за да изкара някой лев.", разкрива мачото. В момента нямал приятели журналисти, имал само наблюдения от времето, когато родителите му имали кръчма. Там ходели изключително пропаднали репортери поне на външен вид.

При Лора Крумова Асен сподели, че професията била като спасителен пояс за него. Голяма част от момчетата, с които е движел тогава станали мутри, с цел да спечелят лесни пари. Той не крие, че като по-малък е крал някои неща от магазини - дини, бисквити, кренвирши. 

Относно професионалните ангажименти Блатечки не спира да работи. Снима филми, играе в постановки не само в София, а и в страната. Това обаче не е в тежест за него, а му доставя истинско удоволствие. След време мечтае да направи качествен продукт, за който обаче се изискват доста средства. 

Стефан Данаилов, от когото се учи и до ден днешен, му бил малко ядосан, че нямал страх от него. Въпреки това обаче двамата си партнират умело в киното, но поне за момента не са се засичали на театралната сцена. Един от ценните съвети, който Ламбо му е давал е следния: "Първите десет години работиш за името си, след това то работи за теб." 

Въпреки че е можел да замине за Италия и САЩ лошото момче на българското кино избира България и остава тук, за да се бори и да реализира мечтите си. 


Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: