понеделник, 10 юни 2013 г.

Део готов да стане баща

След напускането си от шоуто "Dancing Stars" блондинът открито говори за личния си живот от борбата с дрогата до новата си любов - Елена. 
Който познава симпатичния водещ и рапър знае, че той не си пада много по разговори относно личния му живот. Сега явно е решил, че е време да отговори на много въпроси, които феновете са си задавали през годините. 

Ако започнем от професионалните му проекти в момента излезе видеото "Целият свят", което е съвместно парче заедно с Лео и е снимано във Варна. До седмица ще бъде сниман и клипа към друг общ проект, а именно този отново с италианеца, Играта и Рафи. Песента обещава да е новия летен хит и вече се върти по радиата у нас.

Какво да кажем за личния живот на Део?! Преди да участва в предаването за танци, той и Лора Караджова решават да си останат приятели въпреки 8-те години, през които са били заедно. Чаровникът, който наближава 40-те, иска и мечтае за семейство, за дете. Вече се е запознал с родителите на настоящата си изгора въпреки 15-те години разлика с нея те дори живеят под един покрив. 

По този повод той казва за "Слава": "От месец живеем заедно. Но за сериозни неща като брак не сме мислили. За деца сме си говорили, тъй като вече ми е време. Чувствам, че нещо трябва да ми се случи, искам вече нещо да даде нов смисъл на безсмисленото ми съществуване до момента." Цялото интервю можете да прочетете тук: http://www.slava.bg/.



                                                                                                  Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: