сряда, 19 юни 2013 г.

Johnny Depp ослепя, мисли за пенсиониране?

Актьорът призна, че почти изцяло не вижда с едното си око, а другото страда от късогледство. Това и причината да носи постоянно диоптрични очила.
Звездата, която рядко се снима без тъмни очила разкри, че е била сляпа като прилеп. Има проблем още от рождението си с лявото око и корекциите били невъзможни.

50-годишния актьор, който страда и от късогледство на дясното око, сподели в юлския брой на списание "Rolling Stone", че всичките му очила са предписани и разчита основно на тях. Той казва: ''Всичко е просто много, много размазано. Никога не съм имал правилното зрение.''
 
Джони допълва, че може да вижда само на няколко сантиметра от лицето си ако играе роля като тази на капитан Джак Спароу, който не носи очила. Освен това той разкри, че мисли за пенсиониране от Холивуд всеки ден, но е малко вероятно да го направи в близко бъдеще.
 
''Мисля, че докато имам възможност, желание и творческа искра да правя това, което мога да направя ще продължа. И тогава, в определен момент, когато просто нещата отиват надолу ще се съсредоточа да си живея живота. Ще отида някъде, където не е нужно да бягам, да се промъквам през кухнята или от подземния лабиринт на хотела. В определен момент, когато си достатъчно възрастен, осъзнаваш, че на някакво ниво, си живял живот на беглец.'', допълва още той.

Един от страховете му е, че не знае дали ще може да се отпусне и да си почива без да се налага да прави нещо."Мозъкът ти да е празен е нещо лошо. За мен е странно. Не е странно всъщност, но ще ми докара нерви.",смята още любимия Карибски пират.

Във въпросното интервю става ясно още, че американеца е спрял да пие алкохол за 18 месеца и че няма физическа необходимост от наркотици или алкохол, но в момента се наслаждава на вината с цел успокоение. Деп признава и че никога не гледа филмите, в които участва.



Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: