понеделник, 24 юни 2013 г.

Redman ще подгрява Jamiroquai

Освен родни музиканти в зала "Арена Армеец", един от най-популярните рапъри в света ще дойде, за парти с британците. Той се оказа голям техен фен и ще бъде официалния диджей на after party-то след концерта.
На 28 юни ще бъде концерта на Jay Kay и компания в София. Преди тях меломаните ще могат да чуят Freestyle, Tri O Five, Маги Алексиева - Mey, Бобо и BobyLeon, които ще представят най-новите си песни.

Организаторите са планирали и парти след проявата, входа за което е 15 лева и ще бъде в столичния клуб Blender. Там различни диджеи от страната ще радват феновете, а официалния такъв ще бъде именно легендарния рапър. Фронтменът на бандата обеща да отиде на купона, за да види Redman.

Ден по-късно - на 29 юни ще се състои и първия лайф на Джеси Джей у нас. Дни преди това британката разкрива колко е развълнувана да дойде в България и приветства своите почитатели със специално видео. Можете да го видите тук: http://www.youtube.com/.

В социалните мрежи, както и по телевизиите и радиата все още се рекламира гранд събитието и се задават интересни въпроси около биографиите на музикантите. Всички, които са дали верни отговори могат да спечелят билети за проявата. За останалите, които още нямат безценните хартийки, могат да си закупят такива на http://www.tixgate.com/ или на https://www.epay.bg/




Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: