петък, 7 юни 2013 г.

Деси Добрева с нов сингъл

Певицата се завръща на музикалната сцена с нови проекти и изненади, както за феновете си у нас, така и за тези в САЩ.
Официалната телевизионна премиера на "I Believe In You & Mе" беше в сутрешния блок на Нова. Там Деси разкри екипа, с който е работила по парчето, както и за визитата си в САЩ.  Песента е в по-различен и модерен стил - хаус, от този, който красавицата пее по принцип.

Текстът и музиката са дело на самата изпълнителка, а аранжимента е на Светльо Къслев, който работи с много популярни имена в поп музиката в България. Режисьор на клипа е Шошо. В кадър влиза и личния треньор на варненката - Жени Палатева, която е бивш състезател по спортна гимнастика и спортна аеробика.

В социалните мрежи певицата се оплака, че за снимките е бягала толкова много, че се равнявало на спринта в Ню Йорк, освен това е направила толкова коремни преси, кофички, че мисли, че си е сменила професията.

За почитателите си блондинката издаде, че подготвя албум, който е изцяло с български песни. Този сингъл няма да бъде включен, тъй като е на английски език. Ето и въпросния и най-нов проект на Деси Добрева: http://www.youtube.com/.


Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: