понеделник, 3 юни 2013 г.

Lauryn Hill не си плаща наема - изгониха я

Певицата дълго време води битка за оставането си в имението в Ню Джърси. Уви, наемателите й я осъдиха и тя се съгласи да освободи къщата.
Явно и известните имат проблем с парите. Една от най-популярните черни изпълнителки имала дългогодишни спорове с хазяите си. Дамата не си плащала наема редовно. Това е причината и собствениците да заведат дело срещу нея. 

37-годишната звезда се яви пред съда през март и се съгласи на условията. Те са да плати 7 хиляди долара за наем и да се изнесе от помещението до 31 май. Освен това певицата ще бъде под домашен арест в продължение на три месеца, защото е укривала данъци. 

През 2012г. бившия член на Fugees се признава за виновен. Американката е крила декларации за близо два милиона долара за периода 2005-2007г. За момента Хил помоли да не бъде осъждана толкова строго понеже има шест деца, участва в различни благотворителни проекти и иска да се върне обратно към музиката, за да може да изплати дълговете си. 

Тя казва: "Имам нужда да съм в състояние да печеля, за да мога да си плащам данъците, без да се застрашава здравето и благосъстоянието на децата ми.''



Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: