вторник, 25 юни 2013 г.

Сантра: Криско е един от най-големите хит-мейкъри

Според певицата, която представи новия си сингъл в сутрешния блок на Нова Тв, рапъра е сред най-добрите продуценти и композитори на хитове у нас.
"То е ясно. Криско е един от най-големите хит-мейкъри в България. Аз много го харесвам и харесвам нещата, които прави. За това и се обърнах към него.", обясни още изпълнителката. Оказа се, че той е автор на музиката и текста на "Късно за романтика".

Режисьор на видеото е Bashmotion, а снимките са правени на 30 км от София. Клипа е в анаморфен формат, т.е. е широкоекранен. Доста популярен е този вид заснемане в Холивуд, а от световноизвестните музиканти - Еминем има подобен проект. 

Въпреки провокациите, че Криско има доста скандални песни, Сантра не пожела да коментира останалите парчета на рапъра, но сподели, че е доволна от съвместната им работа. Визията към нейния нов сингъл е лятна и набляга върху ярко розово. За стайлинга й се е погрижила Габриела Василева. Ето го и видеото: http://vbox7.com/.

Талантливата дама е била и единствената, която е успяла да разговаря и да се снима със Ciara. Рик Рос и RnB дивата бяха специални гости на хип-хоп феста 359 миналата седмица. Българката й подарила тениска с нашия флаг с цел да си спомня за страната ни и за хип-хоп културата тук. Американката пък си върна жеста като изкара част от родни танцьори на сцената и направи истинско шоу в Пловдив.



Няма коментари: