четвъртък, 13 юни 2013 г.

Сандра Бълок критикува "Оскарите"

Актрисата счита, че Академията помага на колегите й в драмата повече, отколкото на тези в комедийния жанр. Тя е обидена, че труда на комиците не се цени достатъчно.
Бълок, която спечели статуетка за ролята си в драмата "The Blind Side" през 2010-та разкри, че да си комедиен актьор е много по-трудно от това да участваш в драми. Тя е на мнение, че организаторите лансират сълзливите продукции много повече за разлика от комедиите.

В интервю за британска медия актрисата признава, че обмисля вариант да се завърне към комедията и че ще продължава да работи напук на приказките и коментарите. 

"Няма никакво уважение към комедията, но ние не го правим за да го получим. Много по-трудно е да накараш публиката да се засмее. То се усеща още на снимачната площадка. Когато играеш в драма винаги ти помага някой музикант или редактор и се губи ефекта.", смята Сандра.

Дамата споделя още, че когато играе във филми не го прави с цел да спечели признание от Академията. Нито има някакви очаквания. Просто го прави с радост и не се замисля за последствията след това.


Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: