вторник, 18 юни 2013 г.

Кирил Ефремов е Къртицата

Актьорът се оказа Къртицата, но не спечели големите пари понеже 60% от публиката го разкри. Любомир пък грабна над 100 хиляди лева.
След три месеца, в които участниците и зрителите на едно от най-мащабните предавания у нас се питаха кой е предателят на 17 юни всички получиха отговора. След близо седем часа на живо с елиминации чрез тест, изпитания за силна воля и дух, с уникално светлинно шоу продукцията обяви Къртицата. Това е фаворита на мнозина българи - Кирил Ефремов.

По думите на продуцентите в никоя държава, където е излъчвано това риалити публиката не е реагирала по толкова бурен начин - с аплодисменти и на крака. Хората в студиото така се радваха за Киро, че чак забравиха, че той е саботьор. 

Условията на играта бяха такива, че ако над 50% от зрителите разкрият Къртицата, то тя няма да взема никакви пари. Така и стана. След няколко дни над 112 хиляди лева ще отидат в един от зрителите. Любомир Жечев, който беше един от най-мразените в базата в последните дни преди финала, спечели останалите 137 хиляди. Той успя да даде най-много верни отговори на тестовете и дори в последния се изправи и заяви, че е първия сигурен финалист.

От своя страна актьора, който стана известен покрай ролята си в "Под прикритие" не съжалява, че се е разминал с паричната награда и силно се надява тя да отиде при човек, който се нуждае от нея. Един от най-трудните моменти за Киро в играта е бил този, когато е получил дискова херния и когато здравето му е било под въпрос. Въпреки това той даде максимума от себе си в мисиите, пребори страховете си и несъмнено стана един от любимците на продукцията и публиката. 

Водещите и продуцентите Иван и Андрей съобщиха, че скоро ще има повече информация за втория сезон на шоуто. 


Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: