петък, 14 юни 2013 г.

DVD с концерт на Alicia Keys излиза в края на юни

На 25 юни ще е готов концертния албум на певицата. Той е заснет и сниман в Ню Йорк, който тя обича да възпява в песните си.
В проекта на музикалната телевизия наречен VH1 Storytellers феновете на изпълнителката ще се насладят на парчета от старта на музикалната й кариера до най-новите такива, които са включени в последния й албум.  

Алиша разкрива, че е имала възможност да е много близo до публиката, а това давало изключително настроение на всеки артист на сцената. Концертът ще бъде издаден на CD и DVD. 

Поредицата на Storytellers е насочена към големи имена в музиката. Идеята е сред по-тесен кръг от хора, музикантите да представят творчеството си и да споделят личните си истории и преживявания в процеса на създаването им. Във въпросната компилация ще има неизлъчвани кадри от лайфове, както и песни в по-различни аранжименти. 

Преди години в България също имаше подобна инициатива под надслов Mad Secret Concert, в която поп-фолк, поп и джаз таланти изпълняваха най-големите си хитове пред по-малобройна аудитория. 


Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: