вторник, 11 юни 2013 г.

Jessie J е против пластичните корекции

Певицата е шокирана от злобните коментари, които се появяват в интернет по адрес на фигурата й. Въпреки това тя съветва феновете си да бъдат естествени.
Джеси Джей е една от изпълнителките, които обичат да показват с какво ги е дарила природата. В много клипове и снимки тя е облечена в трика или изрязани къси панталонки. Ето че и критиките относно нейния външен вид не закъсняха. 

Британката, която наскоро пусна най-новия си сингъл "Wild", публикува серия от свои снимки в социалните мрежи. Те от своя страна предизвикаха публиката да ги коментират. Уви, певицата е удивена от мнението на подрастващите. 

По този повод дамата направи изявление и каза следното:"Аз виждам този странен дебат по мои снимки и хора, които казват "има малки цици". Да имам малки гърди и много дълги крака, малка талия и малки рамене и размера на обувките ми е 6 фута! Горда съм с това, което имам! Всички момичета трябва да намерят това, което ги прави уникални. Не бъдете толкова негативни един към друг! Гордейте се! С гърди или без."




Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: