вторник, 4 юни 2013 г.

Крис Мартин работи по новия албум на U2?

Певецът бил забелязан заедно с рокаджиите в тяхното студио в Ню Йорк. В момента бандата работи по 13-тата си компилация.
Медиите в САЩ разпространиха слуха, че британецът помага за новия проект на колегите си. Крис Мартин бил забелязан от папараци да влиза в студиото, а след няма и две минути след него отишъл Лари Мълън младши. Освен всичко това малко по-късно се появил бус, от който били свалени три китари с бял етикет, на които пишело "U2/Edge".

Според сайта певеца отрича да е ходил там, но за никого не е тайна, че той е добър приятел с Боно и е голям фен на U2. Те от своя страна пък публикуваха снимка в туитър с него, от която става ясно, че все пак фронтмена на Coldplay е бил на среща с основателя на групата. Текстът под фотоса е следния: ''Jedi е на консултантска среща с Bono, Chris Martin, @ joseparla, Edge, Лари & @ jrart в NYC". 

През последните няколко дни ирландците снимаха най-новото си видео на покрива на Electric Lady Studios. Клипа е акустична версия на познатата вече "Sunday Bloody Sunday". В момента музикантите работят по 13-тия си студиен албум, чийто продуцент е Danger Mouse.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: