понеделник, 23 декември 2013 г.

Бионсе вдъхновена от Тина Търнър

Певицата, която наскоро изненада всички с мащабния си видео проект, разкри кой и какво я вдъхновява да твори музика. Определено Тина е оказала влияние върху нея.
"Никога няма да забравя, когато я видях за първи път на сцената. Никога през живота си не бях виждала жена, която да е толкова силна, безстрашна, прекрасна. И, Боже, тези крака...", споделя Бионсе по време на изпълнението си "Proud Mary" на концерт посветен на Тина Търнър. 

Преди броени дни певицата обяви, че скоро ще пусне видео албум, който ще включва 14 песни и 17 клипа. Новината буквално взриви феновете на звездата. Това ще е петият самостоятелен проект на изпълнителката.

Бионсе промени и прическата си - подстрига се късо на черта, а също така смени медния си цвят с по-светло рус. Във всички клипове почитателите й ще я видят да сменя няколко визии. Освен това всяка песен носи своята история и послание. 

В албумът има парче посветено на дъщеря й, както и дуети с Джей Зи (Drunk in Love) и Дрейк (Mine). Можете да разберете какви мисли за живота вълнуват поп легендата, да видите кадри от детството й, както и да се докоснете до най-дълбоки й мечти, които са описани чрез визуалното изкуство.

Повече подробности около съдържанието на диска, както и част от готовите вече видеа можете да гледате тук: http://www.youtube.com/.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: