понеделник, 30 декември 2013 г.

Маги Халваджиян: Де Ниро е гений

На гости на Гала бяха Маги Халваджиян и Диана Любенова, които разкрива любопитни подробности за холивудските звезди, които са снимали у нас.

Актрисата, която е омъжена и има дете от американския продуцент Лес Уелдън, беше специален гост в "На кафе". Там тя говори за личните си и професионални драми и успехи. Благодарение на съпруга й половин Холивуд снима в България касови продукции в последните няколко години и шефовете на големите филмови компании знаят къде се намира страната ни на картата на света.

Любенова си партнирала с Джон Траволта в "Killing season". Там тя играе ролята на барманка - сръбкиня. Красавицата е толкова впечатлена от актьора и от уважението, което е показал към нея. "Предложих му идея как да изиграем сцената. Той отказа, предложи ми друго. Накрая направихме комбинация между двете и се получи чудесно.", коментира актрисата.

Маги Халваджиян пък е удивен от Мел Гибсън и Робърт де Ниро. По неговите думи те са истински професионалисти и се държат изключително смирено и земно. Въпреки слуховете, че Мел е пиел уискита в самолета, продуцента категорично отрече и се възмущава как медиите търсят да "очернят" звездите. Цяла вечер в бара на жена му Гибсън е пиел само вода. Относно качествата му като режисьор и актьор, Маги признава, че човека снима няколко филма едновременно, има хъс, умее да пресъздава истории като "Смело сърце", "Страстите Христови", а тялото му едвам побира целия този прилив на енергия.

Арменецът споделя и впечатленията си за Де Ниро. "Този човек е гений. Няма никакви претенции. Влиза с кафето на снимачната площадка. Пита режисьора какво трябва да прави и го прави. Истински звяр е в работата си. След това става, изтърсва се и си заминава в караваната.", допълва Мъгърдич. 

Интересен феномен, който се наблюдава напоследък у нас е, че родните артисти имат огромни претенции за осветление, прически, грим и т.н., а великите актьори нямат такива изисквания.




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: