вторник, 17 декември 2013 г.

George Michael ще се пенсионира?

Официалният сайт на певеца е затворен, но има послание, че новини за него ще има през 2014-та. Това разбуди духовете и папараци пуснаха слуха, че той ще слиза от сцената.

Цялото съдържание от http://georgemichael.com/ e свалено и ако посетите страницата ще видите червени завеси. Под тях има текст, който гласи "Очаквайте новини през идната 2014-та година".

Някои фенове обаче се тревожат за здравето на изпълнителят, който лятото претърпя автомобилна катастрофа. Тогава той падна на пътническа седалка на Range Rover на магистрала в близост до Лондон. Майкъл остана в болница за две седмици поради порязванията и натъртванията, които получи на главата си. Малко преди инцидента той беше болен и от пневмония. 

Въпреки проблемите Джордж подписа договор с музикалната компания "Universal Music" миналата година и сега всички са в очакване на новите му проекти. Последният албум, който издаде певеца беше "Patience", който излезе през 2004-та, а две години по-късно издаде компилация с най-добрите си песни "Twenty Five".

През 2012-та пусна сингъла "White Light", а във видеото се включи и Кейт Мос. Британецът не е потвърдил дата за нов албум, но е изключително изненадан, че след 30 години на сцената меломаните все още се вълнуват кога ще реализира новите си парчета. Той споделя: "Не съм бил толкова развълнуван за записите ми от много, много години насам."



Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: