четвъртък, 5 декември 2013 г.

Joe Jonas не иска да го сравняват с Timberlake

Музикантът, който стана известен от групата "Jonas Brothers", не желае да бъде сравняван с никой артист, още по-малко с Джъстин Тимбърлейк. 

Joe, който се занимава от десет години с музика, решава заедно с братята си Ник и Кевин да сформират бандата "Jonas Brothers". През октомври тази година обаче младият изпълнител се отделя от групата и гради солова кариера.

Въпреки че е едва на 24 години до момента песните му се радват на изключителен интерес. Той казва пред сп."NYLON Guys": "Надявам се да избегна сравненията с други артисти, които са оставили момчешките си групи, както Джъстин направи с 'N Sync."

Американецът споделя, че е чувал това изказване по времето, когато е започвал да прави соловия си проект. "Чух, че някои мислят, че съм бил под влиянието на Тимбърлейк. Бих им казал: Не! Не го казвайте! Той е творец, който много уважавам, но аз искам да имам своята идентичност.", допълва още Джонас.

Първият самостоятелен албум "Fastlife" Джо пуска през 2011-та. Предстоят му два самостоятелни коледни концерта в Чикаго и Ню Йорк тази зима.  




Снимка  -  https://www.google.bg/

Няма коментари: