четвъртък, 19 декември 2013 г.

Научете кой ще участва в Brit Awards 2014

Bruno Mars, Rudimental, Bastille, Katy Perry и Arctic Monkeys са само част от музикантите, които ще се качат на сцената на O2 Arena в Лондон.

На 19 февруари меломаните ще могат за поредна година да се насладят на истински спектакъл. Събитието, което е спонсорирано от MasterCard по традиция се провежда в столицата на Великобритания. 

"Rudimental" и "Bastille" ще участват за първи път на проявата. Двете групи се радваха на изключителен успех тази година и техните дебютни албуми ("Home" и "Bad Blood") станаха първи в британските класации за компилации. 

Момчетата от "Rudimental", които наскоро бяха у нас, споделиха: "Очакваме с нетърпение да вземем участие на Brit Awards 2014. Бяхме гости за първи път тази година понеже бяхме номинирани в категорията най-добър сингъл за песента "Feel The Love". Не спечелихме, но беше невероятна вечер. Отпразнувахме победите на британските музиканти заедно с тях."

Бандата разкрива, че този път поканата за тях е "черешката на тортата". Нищо чудно и да грабнат някой приз за парчето "Waiting all night". Te признават, че ще си носят парти настроението с тях.

Повече подробности около самата церемонията ще бъдат публикувани съвсем скоро. На 9 януари по ITV в 22.30ч. ще бъдат съобщени номинациите в отделните категории. Водещ на шоуто "The BRITs Are Coming" ще бъде журналиста от BBC - Ник Гримшоу. Тогава в програмата ще се включат Pixie Lott, Tinie Tempah, носителят на наградата на критиците Sam Smith и "Rudimental". 




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: