петък, 20 декември 2013 г.

Bono никога не е мислил за соло кариера

Певецът, който вече над 30 години е част от групата "U2", призна, че няма желание за самостоятелна кариера. Причината се крие в тежкото му детство.

Както знаем доста банди са се разпадали и не малко изпълнители са оставяли колегите си и са градили солова кариера. Въпреки 37 години на сцената обаче това не важи за вокала на ирландците.

Майката на Боно е починала, когато е бил едва на 14. Строгият му баща забранява в дома да се споменава вече името й. Много пъти и с брат си са имали разправии дори се е стигало до заплахи с нож. Именно поради тази причина певеца никога не е искал да се отделя от момчетата, с които работи. 

В книгата на Мишка Асайес "Боно: Изповеди" фронтмена разкрива любопитни неща за личния и професионалния си живот. Той признава, че с годините до известна степен групата е загубила чувството си за хумор. 

"Хуморът се изгуби от една част от живота ни. Мисля, че бях по-пламенен. Сега не съм такъв. Но стана умишлено. На концертите не се преструвах и не преувеличавах, за нас това бе единственият начин да останем верни на себе си. В противен случай няма да "влезеш" в песните, няма да изживееш мига, само лъжеш и крадеш от хората. Бяхме фанатици, пленници на собствения си култ.", пояснява още Пол Хюсън, както е истинското име на рокаджията.

Интересно е и описанието, което прави Боно за себе си:"Аз не съм звезда... А музикант, който пописва, пуши пури, пие вино и от време на време чете Библията, обича да се поизхвърля. Рисува това, което не може да види. Съпруг, баща, приятел на бедните и понякога на богатите. Активен пътуващ търговец на идеи. Шахматист, от време на време рок звезда, оперен певец, член на най-шумната фолк група в света." 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: