петък, 27 декември 2013 г.

Kate Middleton стана "Жена на годината"

Американски таблоид направи проучване, в което се състезаваха Jennifer Lawrence, Miley Cyrus, Kim Kardashian и Kate Middleton. Конкуренцията беше между актрисата и херцогинята

В анкетата на usmagazine.com участваха над 13 хиляди души. Кейт Мидълтън събра 39% от гласовете, а Дженифър Лоурънс - 33. Поп певицата имаше 24%, а Ким едва 5. Изданието изказа възхищението си към Sandra Bullock, Beyonce, Jennifer Aniston, Angelina Jolie, Melissa McCarthy за това, че през годините са оглавявали класацията, но през 2013-та именно тези четири жени бяха най-коментираните и то по различни поводи.

Вече втора година Кейт играе ролята на добрата
херцогиня на Кеймбридж. Разбира се, достигна една друга фаза - тази да бъде майка. След като обяви, че очаква дете в края на 2012-та и прекара трудни три месеца в гадене и мъки, се наслаждава на лека бременност. В крайна сметка на бял свят през юли се появи бъдещия крал на Англия принц George Alexander Louis. Преди няколко седмици новороденото беше кръстено в църква. 

За актрисата Jennifer Lawrence тази година започна и завърши с гръм и трясък. Въпреки че е на 23 години тя е изключително мила, талантлива и щура. Взе почти всички награди от категориите, в които беше номинирана от филмовата академия - като започнем с ролята й в "Silver Linings Playbook" дори спечели приз за най-добре облечената звезда на "Оскар"-ите. Привлече вниманието на всички с  The Hunger Games: Catching Fire, а критиците считат, че именно с този проект може да грабне още една статуетка от Академията през 2014-та. В личен план Джен стана популярна с връзката си с Nicholas Hoult, както и с признанията за стомашно-чревните си проблеми и секс играчките си.

Какво да кажем за Miley Cyrus - целият свят или я обича или я мрази. Разсъблече се през август на музикалните награди на МТВ и след изпълнението си с Robin Thicke стана по-обсъждана дори от Лейди Гага, Кейти Пери и Бритни Спиърс. Във видеото си "Wrecking Ball" се съблече чисто гола, раздели се с годеника си Liam Hemsworth и се радва на голям успех на четвъртия си студиен албум "Bangerz".

Най-голямата ТВ звезда - Kim Kardashian още през януари заплаши, че ще взриви интернет с разкритията си. Нейният приятел обяви, че чакат първото си дете. През юни се роди малката North West, а през октомври рапъра поиска ръката на дамата на бейзболен стадион. Малко по-късно американката скандализира мрежата с полуголите си снимки по бикини като с това искаше да покаже изваяното си тяло след раждането. 




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: