петък, 13 декември 2013 г.

DJ Marten стана дизайнер на дрехи

Водещият реши да се пробва освен в сферата на изкуството и в сферата на модата. От години се интересува от дизайна на дрехи дори преправя модели на вече закупени такива.

Мартен, който очарова публиката със професионалните си музикантски качества, наскоро става все по-популярен и като дизайнер на спортни мъжки облекла.

Марката носи името "MARTEN x BLACKMARKET", а самите продукти можете да разгледате и да поръчате тук: marten.blackmarket.bg.

Стилът, на който е фен диджеят е layering, т.е. дрехи, които са на няколко пласта. Освен това те са подходящи да се носят, както през деня така и вечерта. Роберто харесва urban културата и може да се каже, че е вдъхновен от нея. Идеята е, когато носиш дадена дреха да ти е удобна и в същото време да изглежда модерно.

Колекцията стартира със седем класически мъжки линии - дънки, риза, sweatshirt, блуза с дълъг ръкав, сако, тениска и tank top с разпознаваемо лого.

Хората, с които работи музиканта са доказалите се вече дизайнери от Black Market. Заедно момчетата творят изключително лесно. Тук можете да видите част от работния им процес: http://www.youtube.com/.




Няма коментари: