четвъртък, 22 септември 2016 г.

Anne Hathaway се отказва от киното

Дамата роди първото си дете през март, но е категорична, че желае да прекарва повече време със семейството си. В момента тя се разпокъсва между снимачната площадка и дома си. 
Актрисата и съпруга й Adam Shulman станаха родители едва преди няколко месеца. Въпреки че ограничи ролите си в киното, за да може да прекарва повече време с момченцето си, тя все още има странични ангажименти, които я отделят от дома й.

На 29-ти септември по кината ще излезе "Colossal". Брюнетката се е снимала в него заедно с Jason Sudeikis и  Dan Stevens, а освен това е била в началото на бременността си. Премиерата му се състоя по-рано този месец в Канада на "Toronto International Film Festival". Anne се включи в рекламната кампания на продукцията, която със сигурност й е донесла повече безсънни нощи.

"Направих малки джобчета за пресата, нещо малко и кратка фотосесия. Вчера бях заета целия ден. Прибрах се, прекарах известно време с него и отново трябваше да изляза през нощта. Мога да кажа, че никак не е лесно.", признава красавицата пред американския сайт "Collider". 

Hathaway допълва: "Дори нямам думи, с които мога да го опиша. Помогнете ми ако някои от вас може да направи правилна дефиниция. Аз бях толкова щастлива и доволна, че филма се прожектира на този фестивал. Всичко, което искам сега е да стоя у дома при сина си.".

Американката е наясно, че е голяма късметлийка, защото е една от най-търсените и обичани жени в Холивуд. Много нейни колежки биха заели позиция й с удоволствие, но тя изпитва истинска мъка да се разпокъсва между служебните и лични си дейности.

Феновете могат да очакват два нови проекта от звездата - "Live Fast Die Hot" по адаптация на Jenny Mollen и "Ocean's Eight", който е дамската версия на "Ocean's Eleven".



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: