четвъртък, 1 септември 2016 г.

Clint Eastwood кацна принудително

Актьорът и режисьор бил принуден да кацне аварийно докато снимал последният си филм. Двигателите на самолета отказали и той бил на автостоп.
В най-новият проект на звездата "Miracle on the Hudson" се разказва историята на пилота Chesley Sullenberger. По думите на Eastwood, Sully се оказал истински герой, защото той успешно ръководел американския полет 1549 и аварийно кацнал във водите на река Hudson в Ню Йорк. Това се наложило след като и двата двигателя на самолета отказали. Clint разкри, че се сетил за подобна истинска случка още по времето, когато е бил в армията. 

Режисьорът лично присъствал на аварийното кацане на превозното средство. То било кодирано на автостоп и се наложило да акостира чак в бреговете на Калифорния. "Знам притесненията на всички що се отнася до това двигателите да откажат и да сте се запътили директно към водата.", споделя американеца пред вестник "Parade".

Tom Hanks също призна, че когато снимали въпросния филм се възползвали от възможността да представят максимално реално живота на човек от неговото поколение. "Sully направи свръх възможни неща. Той беше спокоен, уверен. Нямаше никаква гаранция, че ще бъде успешен. Това е нещо друго.", допълва актьора. 

"Sully" ще излезе по кината този месец. Hanks се надява, че лентата ще вдъхнови много хора да дават винаги най-доброто от себе си. "Надявам се филма да даде на хората чувството, че всичко е възможно. Както е казал Abraham Lincoln "да слушаме нашите по-добри ангели" и да работим заедно. Има малко неща, които не може да направим, без значение колко лоши са обстоятелствата около нас.", допълва Tom.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: