сряда, 28 септември 2016 г.

Sharon Osbourne: Ozzy ще си плати за изневерите!

Британката се закани, че музиканта ще си плати скъпо за изневерите. По думите й той обичал твърде много алкохола, наркотиците и секса и затова често имали семейни скандали.
Звездната двойка беше стигнала до развод след като Ozzy беше замесен в шумен секс скандал. Въпреки че Sharon твърди, че нещата са добре в момента между тях, тя няма да остави любимият си да я прави за смях пред целия свят.

Osbourne няма да остави на мира рокаджията и ще му припомня винаги какво е направил. Преди месеци стана ясно, че изпълнителят е имал любовна афера с фризьорката Michelle Pugh.

По време на чат в американското предаване "Conan" дамата беше запитана дали ще накара мъжа си да си плати за действията, тя се засмяна и отговори положително на въпроса.

Червенокосата знаменитост разкри, че винаги е имала проблеми със зависимостите на половинката си."Трудно е, когато сте зависим. Той обича твърде много алкохола, наркотиците и секса. Всичко е твърде много. Не е лесно някой да се бори с това.".

След появата на новината за изневярата му певеца премина терапия за зависими от секса. Относно любовницата на съпруга й Sharon коментира, че не била изненадана, но очаквала някоя с по-добър външен вид. "Боже мой, ти имаш нужда от очила. Кой може да направи нещо такова с тази?", запитала се водещата. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: