вторник, 27 септември 2016 г.

Eminem & Fergiе с общ проект

Музикантите ще работят с дизайнерите на "Teespring", за да създадат линия за тениски. Колекцията ще е специализирана за професионалната лига по американски футбол в САЩ.
На 28-ми септември колекцията ще може да бъде намерена онлайн. Това не е първата такава инициатива на директорите на спортната марка облекла. Преди време техни партньори са били Beyonce, "Kiss", "Linkin Park" и Melissa Etheridge.

Тениските ще са на разположение на купувачите един месец, а рапърът и певицата ще получат част от приходите от продажбите им. Средствата те ще дарят за благотворителни каузи по техен избор.

"Ние не отпечатваме цяла линия от тениски, защото се стремим да достигнем до феновете, които обичат този спорт и музиката. В крайна сметка всичко зависи от това да привлечеш правилните артисти, които да създадат значимост на идеята и да направят щастливи техните почитатели - с един специален и уникален продукт, който меломаните няма как да получат по друг начин.", заяви Stu Smith. 

Например Eminem е голям почитател на "Detroit Lions" докато Fergie e фенка на "Miami Dolphins". Съпругът й Josh Duhamel е луд на тема "Minnesota Vikings".



Снимка - https://www.google.bg/
Колаж - "Импулс" 

Няма коментари: