понеделник, 26 септември 2016 г.

Justin Bieber със собствен лейбъл

Изпълнителят съобщи, че в момента работи с мениджъра и адвокатите си по проекта. Канадецът ще продуцира и артисти. 
22-годишният младеж е на крачка да направи една от най-важните стъпки в професионалната си кариера - тази да е независим. Както знаете, Usher беше негов откривател и от 2008-ма насам Justin беше част от "Island Records". Сега обаче според британският "The Sun" певецът иска да създаде своя музикална компания. 

Има слух, че блондинът вече е в преговори с женска формация и солови изпълнителки, които ще са първите в новия му лейбъл. По този начин Bieber иска да даде шанс и да помогне на следващото поколение поп музиканти. 

"Justin и Scooter Braun и техните адвокати работят, за да създадат звукозаписния лейбъл в партньорство с "Universal". Звездата ще има споразумение с магната да открива свои собствени таланти. Чрез този проект той ще може да намери изпълнители, в които вярва и да направи това, което Usher направи за него.", пише още изданието. Вестникът разкрива още, че канадеца е послушал съвета на Drake, който създаде своя "OVO Sound label". 

През 2012-та Bieber помогна на Carly Rae Jepsen да подпише с "Schoolboy Records", след като чул песента й "Call Me Maybe" по радиото докато бил на гости на майка си. Парчето стана популярно година по-рано и от него бяха продадени над 18 милиона копия по целия свят. Съвсем очаквано през 2015-та видяхме певеца в клипа към "I Really Like You". 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: