сряда, 21 септември 2016 г.

George Clooney шокиран от новината за развода на Brangelina

Актьорът бил изненадан, че приятелите и колегите му ще се разделят. Той научил неприятната вест от репортер по време на свое интервю за "CNN".
Определено новината за раздялата на една от най-обичаните двойки в Холивуд ще държи влага на всички още дълго време. Стотици фенове на Brad и Angelina останаха безмълвни след като разбраха, че дамата е поискала молба за развод. 

Като причина красавицата изтъкнала непреодолими различия в характерите и поискала попечителство на шестте им деца, три от които са осиновени. Според близки на звездите, Pitt често давал поводи за ревност, освен това употребявал алкохол и марихуана, което не било за добър пример на малчуганите. 

Любопитното е, че Clooney е един от последните хора, които научили за случилото се. Той присъства на проява на "United Nations" заедно с Barack Obama, където обсъждаха проблема с бежанската криза. Именно там актьора даде интервю на Richard Roth. "Не ме застрелвай, че ще те попитам един последен въпрос. Ти си приятел и с двамата. Какво мислиш за раздялата им?", попита журналиста. George с учудване разбира и заявява: "Не знаех нищо. Съжалявам, за което. Тъжна история и жалко за семейството. За първи път чувам за това". 

През 2001-ва мъжагите си партнираха в "Ocean's Eleven" от тогава насам са неразделни приятели. Впоследствие Clooney става близък и с Jolie. Пред британското списание "GQ" Brad разкрива: "Той е изключително достъпен. Той е един от най-добрите ни представители. Много е забавен. Щастие е да си около него. Аз съм малко копеле, един самотен човек. Много съм тих по природа, идвам от малка държава и имам повече резерви.".

След като медиите "гръмнаха" със слуха за развода, Pitt направи своето официално изявление по темата: "Много съм натъжен, но това, което е най-важното сега е какво ще е най-доброто за децата ни. Вежливо моля пресата да им даде личното пространство, което заслужават по време на това предизвикателство.".

Mr.&Mrs. Smith бяха обвързани повече от десет години, а женени едва от две. Те се запознаха по време на едноименният филм, когато блондина все още беше женен за Jennifer Aniston.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: