петък, 30 септември 2016 г.

Michelle Rodriguez искала да напусне "Fast & Furious"

Актрисата била на крачка да се откаже от сагата още в първата й част. Тя не харесала ролята на лошо момиче и според нея била глупава.
Американката призна, че имала желание да напусне продукцията. По думите й характера на улично момиче не бил подходящ за нея, но истината е, че не била прочела сценарият внимателно преди да подпише договора.

Michelle била изненадана от Letty и от това що за жена трябва да изиграе. "Момичето беше уличница. Бях толкова развълнувана от мисълта, че ще участвам в голям екшън за коли, че дори не прочетох сценария. Не знаех, че ще има сцена, за която ще споря с директора на филма.", споделя дамата пред американското предаване "The Talk". 

Образът на Rodriguez е половинка на този на Vin Diesel и във въпросната сцена актрисата трябвало да стои на задната седалка на кола с Paul Walker и да има сексуални преживявания с него. Това не се понравило на звездата и тя помолила екипа да смени сценария.

"Това не се случва в гетата. Когато си в гетото ти си с мъжкарят, който е водача и ако той може да набие "сладкото" момче, тогава не закачаш "сладкото" момче. Трябваше да е реалистично. Затова променихме малко сцените. Милиони хора щяха да гледах филма и да влизам в ролята на лека жена не беше една от най-приятните за мен.", допълва 38-годишната знаменитост.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: