четвъртък, 29 септември 2016 г.

Britney Spears: Бях ужасна на 20

Певицата призна, че е претърпяла публичен срив, когато е била по-млада. Тя е категорична, че сега се чувства по-осъзната и улегнала.
Проблемите на блондинката стартираха през 2007-ма, когато загуби правата за попечителство над двете си деца. По-късно изпълнителката обръсна нула номер главата си и нападка журналисти с чадър. В последствие тя бе приета в психиатрична клиника в Л.А. през 2008-ма.

Бащата на Britney я наглеждал докато била в болницата и все още се чувства отговорен за личния й живот, както и за нейните средства. В това начинание помагал и адвоката на семейството Andrew M. Wallet.

"Харесвам моите 30 повече от 20-те си години. Те бяха ужасни. Тинейджърските ми години пък бяха забавни.", споделя певицата пред вестник "The Sun". Тя допълва: "30-те ми години бяха страхотни. Знаеш наистина кой си.".

Aмериканката направи своето завръщане на сцена преди два дни. Тя направи доста впечатляващ концерт в Лондон по време на "Apple Music Festival".

В момента Spears е в добри отношения с момчетата си въпреки че временно загуби родителските си права. Звездата публикува често снимки и видеа в социалните мрежи на малчуганите, но се тревожи, че те растат твърде бързо. "Малко е странно. Малко съм стресирана, защото знам, че скоро ще навлязат в пубертета и ще е страшно. Тогава ще им се моля да ми помагат за къщата. Всъщност това е страхотна възраст. Те все още са малки.", успокоява се известната майка.

Преди година тя сложи край на връзката си с Charlie Ebersol и настоя, че се радва на времето си сама. "Чувствам се на много добро място в момента. Обичам се и уча неща за себе си всеки ден. Пробуждащо е, готино е. Добре е да си необвързан.", казва още певицата.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: