петък, 2 септември 2016 г.

Victoria Beckham вярва в любовта от пръв поглед

Съпругата на известният футболист призна, че се влюбила в него от самото начало. Тя разкри още, че докато колегите му пиели по барове, David прекарвал време със семейството си.
42-годишната дама срещнала мъжа си на благотворителен мач през 1997-ма година. През октомври в списание "Vogue" ще бъде публикувано нейно писмо озаглавено  "Какво бих искала да знам?", което красавицата пише тогава. Едно е сигурно, че в мига, когато видяла Beckham тя знаела, че той ще е нейната половинка. "Да, любовта от пръв поглед съществува. Може да ви се случи в салона за почивка на "Manchester United" - макар и да сте леко пийнал и не всичко да ви е ясно.", споделя Victoria за изданието. 

По думите й докато останалите играчи стояли на бара и пиели със съотборниците си, David стоял настрана с най-близките си. В него период той дори не е бил толкова известен, колкото е в момента. "Той има такава чаровна усмивка. Той е близък със семейството си и дава усещането, че сте много сходни по характер.", допълва дизайнерката.

След срещата британецът поискал номера на Пош. Освен това блондина бил много сантиментален. Все още пазел самолетния билет от Лондон до Манчестър, където първоначално двамата се харесали. Година по-късно се сгодяват, а през 1999-та се женят. Към днешна дата имат общо четири деца и са една от най-популярните и успешни звездни двойки в света.

Теглото и кожните проблеми са тормозили брюнетката години наред преди да стане част от "Spice Girls". "Знам, че се борите със същото нещо сега. Не сте най-красивата или най-слабата или най-добрата танцьорка в колежа по изкуствата "Laine Theatre Arts". Никога не ви слагат хубави етикети и просто прекарвате свободното си време с момичетата вкъщи. Имате акне и винаги ви слагат в ъгъла на училищните участия, защото не сте за отпред.", казва още англичанката в личната си изповед, която несъмнено ще е интересна на много жени.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: