сряда, 31 август 2016 г.

Selena Gomez се отказва от музиката

Певицата разкри, че ще слезе временно от сцената, за да се грижи за здравето си. Тя страда от автоимунно заболяване. Това е причината Gomez да си вземе малко почивка.
В момента изпълнителката е на световно турне и радва феновете си в Азия, Австралия, Америка. Това, което малко от тях знаят е, че дамата има сериозен здравословен проблем.

"Преди време разбрах, че страдам от автоимунно заболяване, което влияе по различен начин на хората. Открих, че тревожността, паническите атаки и депресията могат да бъдат странични ефекти от автоимунното заболяване и сами по себе си те могат да предизвикат много проблеми. Искам да бъда активна и да се фокусирам върху запазването на здравето си, затова и реших, че най-доброто решение е да си дам почивка.", призна звездата.

От няколко години насам Selena се бори с лупуса. През 2013-та отново се наложи да прекъсне турнето си, за да се лекува. Сега обаче тя е решена да не рискува живота си и да си отдели нужното време за възстановяване.

Според някои болестта на красавицата е нелечима и дори смъртоносна. Haй-чecтo вируса атакува cъpцeтo, бeлитe дpoбoвe, бъбpeцитe и мoзъĸa. Американката държеше в тайна състоянието си доста продължителен период от време. Нещо повече - дори бившото й вече гадже Justin Bieber никога не е издавал, че жената до него е болна.

Явно лекарите са я посъветвали, че най-доброто, което може да направи е да се отдаде на спокойствие и нормален ритъм на живот. Почитателите на певицата няма да са доволни от факта, че ще позабравят музикалните й изяви и проекти, но в крайна сметка здравето й е по-важно от всичко.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: