понеделник, 3 октомври 2016 г.

Обраха Кim в Париж, Kanye отмени концерт

Крадците, които били облечени като полицаи, прибрали от апартамента на Kardashian бижута за 11 милиона долара. Рапърът прекъсна участието си в Ню Йорк, за да бъде с жена си в този момент.
Дамата била потресена от случилото се. Тя дори треперила от уплаха и ужас. Петима въоръжени мъже дегизирани като органите на реда ограбили американката във френската столица тази сутрин. Те взели бижутерска кутия на стойност 6,5 милиона долара и пръстен за 4,5 милиона. 

Около 2,30ч. през нощта крадците влезли в сградата, а портиера ги пуснал без проблем. Той бил завързан с белезници и заплашен с пистолет, след което доброволно посочил апартамента на звездата. Те влезли в стаята на Kim, заплашили са я и нея с оръжие и я заключили в банята. 

West беше в Париж по повод "Paris Fashion Week". Тя ходи на партита на "Balenciaga", "Givenchy" и "Balmain". Когато разбрал за инцидента Kanye, които бил поканен на "Meadow Music and Art Festival" в Ню Йорк, прекъснал концерта си. 

Полицаите разпитвали фотографа, който бил с Kardashian от самото начало. Той бил поканен да присъства в ресторант, където красавицата и семейството й вечеряли по-рано тази седмица. Медиите във Великобритания съобщават, че фамилията има традиция да остава в тази сграда, когато посещава Париж. Преди две години, когато рапъра и риалити звездата се венчаха бяха отседнали на същото място.

Говорителят на брюнетката Ina Treciokas заяви за "DailyMail": "Kim Kardashian West беше взета на мушка тази вечер в хотелската й стая в Париж от петима мъже облечени като полицаи. Тя е стресирана, но физически невредима.".

Към 4,30ч. Kendall Jenner напуснала стаята под полицейска протекция. Тя била придружена от Jasmine Sanders и Terrence J. Има слухове, че Kim & Kourtney са излетели за САЩ след обира. Моделките били на клуб, когато разбрали за неприятната случка със сестра им, след което веднага отишли при нея.

Феновете на Kanye обаче го освиркали, защото той закъснял с 30-40 минути за шоуто си, след което просто напуснал сцената. Той обаче предупредил: "Съжалявам. Изникна извънредна семейна ситуация. Трябва да отменя концерта.".



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: