петък, 10 февруари 2017 г.

Amal Clooney чака близнаци

George и Amal Clooney ще стават родители на две бебета. Само седмица след като Beyonce "взриви" социалните мрежи с новината за близнаците се разбра, че и друга звездна двойка ще има същата съдба.
Предаването "The Talk" на "CBS" обяви вестта, че съпругата на артиста е бременна с близнаци. Терминът на адвокатката бил през юни, а бебетата са момче и момиче. 

От няколко месеца насам има слухове, че Amal чака дете, но нямаше официална информация за това. Не веднъж дамата е присъствала на партита, на които се забелязвало, че не консумира алкохол и че дрехите й били леко разкроени. 

39-годишната красавицата, която е родена в Бейрут и 55-годишният актьор сключиха брак преди три години във Венеция. Макар на напреднала възраст семейството ще станат родители за първи път. 

Все по-популярно е звездите да изненадват феновете си. В "Twitter" дори се появиха шеги, че певицата не е единствената, която чака близнаци и може да развали отношенията си с George, защото й крадат от славата. Част от коментарите гласят: "Крачка в страни, Beyonce! Близнаците на Clooney идват!“; "Amal Clooney направи сензация от това, но Beyonce държи рекорда за най-великите близнаци на планетата."".

Преди броени часове половинката на Jason Statham - Rose Huntington-Whitely разкри, че ще става майка. "Щастлива съм да споделя, че аз и моят съпруг ще станем родители“, написа модела под снимката си в "Instagram". На фотоса тя е на плажа и демонстрира заоблено коремче. Не е ясно дали и тази двойка не очаква близнаци. Наскоро Pharrell Williams и Helen Lasichanh пък се сдобиха с тризнаци.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: