сряда, 8 февруари 2017 г.

Лео и Играта с хип-хоп предаване

Музикантите вече имат свое радиопредаване, което се казва "2 1/2". То ще се излъчва всяка събота от 21 часа в ефира на "БГ Радио".
От началото на този месец феновете на хип-хоп и R'n'B музиката имат нов повод за радост. Двамата изпълнители стартираха шоу, в което се говори и се промотират най-новите български заглавия в тези стилове. Под формата на дуел Лео Бианки и Ивайло Иванов презентират актуални артисти и техните проекти. Меломаните могат да се насладят на едночасовото предаване всяка събота от 21 часа, а повторенията са всеки вторник от 22 само по "БГ Радио".

На 6-ти февруари излезе видеото към най-новата колаборация на Лео, Играта и Бате Пешо "Филм". Само за два дни то е гледано от 50 хиляди души. Продуцент на парчето е италианеца, музиката и аранжимента са дело на Бате Пешо, а режисьор на клипа са група "СкандаУ" и Васил Даскалов. Можете да видите готовия продукт тук: https://www.youtube.com/.

Освен с музика чаровния Лео се занимава и със собствен ресторант. Именно там той посрещна Григор Димитров и приятелката му Никол Шерцингер. Момчето от Анкона се похвали в социалните мрежи със снимки със звездната двойка и разкри, че пицарията е любимото място на влюбените в София.


Няма коментари: