сряда, 1 февруари 2017 г.

Johnny Depp дава по 30 хиляди долара за вино

Според бившите мениджъри на актьора той харчил по 30 хиляди долара на месец за алкохолната напитка. Именно екстравагантният начин на живот на звездата била причината двете страни да разтрогнат бизнес отношенията си.
53-годишният талант наскоро обвини "The Management Group" за измама на стойност 10 хиляди долара. Компанията обаче отхвърли иска преди ден.

Фирмата твърди, че Depp сам е допуснал финансовата си разруха поради собствените му навици. Така например той похарчил 75 милиона долара за 14 къщи, 18 милиона за 150-метрова яхта, както и 200 хиляди само за частни самолети. Мениджърите са категорични, че Johnny бил наясно със ситуацията, но разходите му били по-големи от приходите. 

В официалното си изявление TMG заявяват: "Depp често мърмореше на своите мениджъри заради предупрежденията и съветите им. Същевременно увеличаваше екстравагантния си начин на живот и разходите и настояваше те да намерят начин да платят всичко. Той сам си е виновен за финансовата криза, в която се намира в момента. Той отказа да живее в рамките на възможностите си въпреки многократните усилия от страна на компанията.".

Joel и Robert Mandel, които се занимаваха с финансите на артиста от 1999-та до 2016-та насам твърдят, че той им дължи 4 милиона за несъдебна възбрана за дома му в Холивуд като опит да възстанови дълга. Делото на мачото, което започнало на 13 януари, било с цел само да забави процедурата. 

Според изданието "The Hollywood Reporter" Johnny се оплаква, че компанията е прибрала 28 милиона долара такси, за които той никога не се съгласявал, криели данъци за 10 милиона долара без да имат разрешение за това. В защита на клиентите си адвокат Michael Kump каза: "Той е живял много екстравагантен начин на живот. Харчил е по 2 милиона на месец, а не е можел да си позволи този лукс. Depp си е изцяло виновен за финансовата криза. Той даде 3 милиона за оръжия от Hunter Thompson, както и по 30 хиляди на месец за вино.".

Макар до преди няколко години американецът да беше един от най-високоплатените актьори от известно време той стана доста надценен и проектите, в които участва не жънат особен успех. През 2016-та се разведе и с Amber Heard, на която трябва да изплати 7 милиона долара, което прави положението му още по-затруднено.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: