четвъртък, 9 февруари 2017 г.

Gwyneth Paltrow не обича да носи провокативни дрехи

Актрисата призна, че никога не си е падала по провокацията. Тя се опитва да комбинира сексапил и интелигентност по начина, по който се облича.
44-годишната дама е известна с това, че рядко прави модни гафове. Преди време Gwyneth се появи с разголен тоалет на "Alexander MCQueen" на парти на "Vanity Fair", след което съжали, че не е сложила сутиен. 

"Опитвам се да нося подходящи неща. Дори когато бях на 20 не съм носела провокативни дрехи. На този етап държа много на външния си вид.", сподели Paltrow за "Entertainment Tonight". 

Блондинката има две деца от бившия си мъж Chris Martin - 12-годишна дъщеря Apple и 10-годишен син Moses. Именно до тях звездата се допитва преди да се спре на определена визия. 

Американката беше само една от многото популярни лица на Седмицата на модата в Ню Йорк. Според нея има вариант да изглеждаш секси и да не си пошъл. "Обичам, когато жените се чувстват уверени и се обличат секси. В същото време това, което се харесва е да намериш баланса между прелестите и акъла си. Ключът към това е добра комбинация от сексапил и интелигентност.", категорична е актрисата. Тя допълни, че когато даден човек се познава достатъчно добре и знае силните и слабите си черти се оказва на 40 години. 

Относно професионалната си кариера Gwyneth придобива все по-голям успех със сайта си "Goop" и макар да няма планове за Денят на влюбените или просто не желае да ги разкрие, красавицата счита, че бельото и романтичната почивка са неща, за които скоро ще се пише в страницата й. "В "Goop" продаваме бельо "La Perla". Имаме наръчници за момичета, момчета, за двойки или необвързани. Последните ги наричаме "Solo Yolo". Имаме добър наръчник за всички момичета, които са свободни. Имаме много идеи за това какво да сготвят, къде да отидат и какви подаръци да си направят.", казва още бизнес дамата.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: