четвъртък, 2 февруари 2017 г.

Beyonce бременна с близнаци

Дни след като Pharrell стана татко на тризнаци семейната му приятелка и колежка обяви новината, че чака близнаци. Певицата и съпругът й вече имат дъщеричка, която скоро навърши 5 години.
Изпълнителката изненада феновете си с очарователна снимка в "Instragram", на която позира по бельо и на която се вижда закръгленото й коремче. Надписът под фотоса гласеше:"Ние бихме искали да споделим нашата любов и щастие. Благословени сме два пъти. Ние сме изключително благодарни, че нашето семейство ще се разраства двойно и благодарим за вашите пожеланията. семeйство Carter".

Beyonce и Jay-Z сключиха брак през 2008-ма, а а през 2012-та станаха родители на малката Blue Ivy. Макар че не веднъж се появяваха слухове, че звездната двойка има проблеми и дори е пред раздяла днес дамата сложи край на всички спекулации. 

Малцина сигурно знаят, че година след раждането на първото си дете певицата е направила спонтанен аборт. За щастие сега съдбата се отплаща на фамилията и ги дарява не с едно, а с две бебета. 

За по-малко от час вестта за близнаците на рапъра и половинката му е харесана в социалните мрежи от над два милиона души и коментирана от 140 хиляди. Почитателите на семейството са в истински екстаз и се радват, че въпреки трудностите музикантите са заедно и ще преживеят още много красиви мигове занапред.



Няма коментари: