петък, 3 февруари 2017 г.

Mariah Carey носи токчета по време на тренировка

Изпълнителката работи по нов проект, в който ще включи близнаците си. Освен това тя съобщи лично в социалните мрежи, че има персонален фитнес инструктор, който се грижи за фигурата й.
47-годишната дама не спира да изненадва феновете си. След критиките за позаоблените й форми Carey явно е решила, че е време да обърне внимание на външния си вид. Певицата разкри, че нейн ментор е Gunnar Peterson. Той е работил с Kim Kardashian, Sofia Vergara и Jennifer Lopez. 

Бягането, упражненията за бицепс, изкачванията по стълби не учудиха никого, но облеклото за тренировка на певицата остави без коментар и най-големите й почитатели. Тя качи снимка в "Instagram" обута в спортни ботуши на "Fenty x PUMA", мрежест чорапогащник, черно боди и спортно яке. Надписът по фотоса гласеше: "Бягане. Трябва, трябва. Изкачване. @gunnarfitness". Въпреки че носеше обувки от новата колекция на Rihanna, която е творчески директор на спортната компания от 2014-та насам, това не оправдава модния гаф на Mariah. 

В краят на миналата година звездата се раздели с австралийски милиардер, за когото беше сгодена. Може би това е причината новата й песен да е балада и да е озаглавена "I Don`t". В парчето участват Moroccan и Monroe, които са плод от любовта на блондинката с Nick Cannon. 

"Откакто уредихме всички детайли около турнето си взех малко време, в което да обмисля чувствата си. Така написах песента. Именно в нея описвам през какво преминах. Ако не получавате любов от някого, с когото уж трябва да имате връзка, тогава защо въобще сте в нея? Ако обичате няма да се държите лошо и няма да объркате всичко, което имате. Може и да се съберем отново, но не съм сигурна.", споделя американката. 

Изпълнителката записа демо в студио заедно с децата си и призна, че този проект ще се окаже един от любимите й. "Те обичат да са на сцена. Те обичат да пеят. Това е най-невероятното нещо, което мога да гледам.", каза гордата майка. Относно това дали планира албум тя заяви, че се е концентрирала да издава сингли. В момента работи и по друга песен, в която се включва и рапъра YG. "Няма да издам името й, но скоро ще снимаме видеото към нея.", допълни развълнуваната Carey.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: