сряда, 22 февруари 2017 г.

Scarlett Johansson не вярва в брака

Актрисата, която има два развода зад гърба си, е на мнение, че моногамията противоречи на човешкия инстинкт. Тя счита вричането във вярност за романтична идея, която не е за нея.
Johansson беше омъжена за актьора Ryan Reynolds от 2008-ма до 2010-та. През януари тази година тя се раздели с френския журналист Romain Dauriac, от когото има 2-годишна дъщеря. Двамата бяха заедно близо три години. Феновете на блондинката сигурно знаят, че родителите й също са разведени, което депресирало красавицата като по-млада.

В последното си интервю за списание "Playboy" дамата разкрива, че бременността и раждането я променили. Тя споделя, че й се налагало често да владее ситуациите и да взема решения, който касаят не само нея, а и друг човек. "За мен това е най-доброто нещо, което някога ми се е случвало. Някой ми го беше описал като сърце, което тупти в кухина и мисля, че е много вярно. Променя се способността ти да обичаш. Страхувах се, че живота ми ще се промени. Така и стана. Драстично беше, но сега се чувствам повече себе си, отколкото бях преди това.", заяви звездата.

Scarlett допълни: "Идеята за брак е много романтична и красива. Не мисля обаче, че е естествено човек да бъде моногамен. Факт е, че се изисква много работа. От всички. Уважавам брака и съм била вречена във вярност, но считам, че той определено е против инстинкта на човека. Мисля, че брака е свързан първоначално с хора, които нямат общо с твоята връзка, защото това е обвързващ договор. Дали си женен/омъжен или не си не е едно и също. Всеки, който казва, че няма разлика ви лъже. Имам приятели, които са заедно 10 години, след което решават да се венчаят. Питала съм ги дали има разлика и са ми потвърдили. Има отговорност.".

Американката заговори и за рисковете да си омъжена за европеец. "Имах дете. Мъжът ми дойде от Париж, за да стане гражданин на САЩ. Това бе голям преход и за двама ни. Мисля, че той свикна с Америка и по-специално с Ню Йорк. Той правеше кюфтета през вечерта, когато не бях у дома. Бях далеч, а той ми изпрати снимка. Опитваше се да се докаже като нюйоркчанин, а аз го подкрепях. Работата ми ме отвеждаше на различни места и не знаех къде живея. Въпреки че се разделихме той ще остане тук, защото малката ще тръгне на училище скоро. Времето лети бързо.", призна още за изданието 32-годишната актриса.Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: