петък, 19 октомври 2012 г.

Кийт Ричардс ще участва в "Карибски пирати" 5

Звездата потвърди, че ще се завърне за петото продължение на сагата. За радост на феновете музиканта ще си партнира отново с Джони Деп. 
Китариста на "The Rolling Stones" не е сигурен, кога точно ще започнат снимките на лентата, но знае, че за пореден път ще се въплъти като капитан Тийг, бащата на главния герой капитан Джак Спароу.

Кийт споделя, че директорите са му казали следното: "Имаш костюм, брада и риза. Бъди в готовност, когато ти кажем да можеш да откликнеш."  Кога ще бъде това обаче все още не е ясно за рокаджията, но според него това може да се случи и следващата година.

Той освен партньор на екрана е и голям приятел с Джони Деп. Пред американското "Absolute Radio" музиканта разкри, че въпреки липсата на информация относно мащабния проект, ще очаква обаждане от Карибския пират. 

Ричардс се появи в последните две продължения - "Карибски пирати: На края на света" и "Карибски пирати: Непознати води". Пенелопе Крус също взе участие е 4-тата част като изигра Анджелика. Актрисата наскоро призна, че не знае дали ще се върне в новия епизод. 

Тя допълни: "Дали съм чула нещо? Не, не съм. Не съм чела сценария. Джони и режисьора Роб Маршал са ми приятели, обичам и ги уважавам като такива, не сме говорили нищо по повод филма.''
 

Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: