сряда, 10 октомври 2012 г.

Бионсе отказа да работи с Клинт Истууд

Певицата трябваше да участва в новия проект на американеца. Уви, поради натоварения си график изпълнителката беше принудена да откаже ролята.
За съжаление Бионсе няма възможност да участва в лентата, режисирана от Клинт Истууд. Идеята на продукцията е да е римейк на "A Star Is Born". Поради ангажименти обаче красавицата изпусна шанса да работи с едно от най-известните имена в Холивуд. 

"Очаквах да се включва във филма и да имам възможността да работя с Клинт Истууд. За месец се опитахме да координираме графиците си, за да създадем една нова версия на лентата. Това обаче се оказа невъзможно. Надявам се в бъдеще да можем да работим заедно.", обясни пред американските медии жената на Джей Зи. 

Оригиналната версия на филма, в който Бионсе трябваше да играе, е реализирана през 1937г. като главната роля заема Джанет Гейнър. Истууд не крие, че е мислил за заместител на певицата, а именно с джаз звездата Esperanza Spalding. Пред твореца стои друга задача - да намери артист за главната мъжка роля, след което да се свърже с дамите. Като друга причина за оттеглянето на соул изпълнителката е факта, че все още не е определена датата за излизането на филма на голем екран.

Интересното е, че догодина трябва да излезе друг проект на легендарния актьор и режисьор - "Trouble With the Curve", който обаче поне за момента не е толкова атрактивен за бокс-офисите.  


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: