четвъртък, 4 октомври 2012 г.

Jessie J работи със Sia и Diane Warren

След кратка творческа пауза певицата отново се завръща на музикалната сцена. Този път тя влезе в студио с едни от най-популярните имена в шоубизнеса в момента.
Британката записва вторият си албум и избърза да съобщи на феновете си в социалните мрежи, че влиза в студио, където работи с норвежците от Stargate. Освен това скоро може да очакваме интересна колаборация между Джеси Джей и Сия. 

Друг любопитен момент в подготовката за новия проект на изпълнителката е факта, че си партнира с един от най-известните текстописци, а именно Даян Уорън. Тя е писала балади за музиканти като Селин Дион, Aerosmith, Лиан Раймс и Тони Бракстън.

Американката написа в туитър: "Джеси Джей се скъсва от пеене и дава всичко от себе си точно сега." Самата Джеси пък малко по-късно публикува следния статус: "Stargate + Sia + аз + студио + писане + производство + пеене + живот."

Австралийската звезда Sia пък също е композитор и освен, че е работила с David Guetta е писала песни за Кристина Агилера и Риана. Най-новия сингъл - "Diamonds" на момичето от Барбадос е нейно дело.

24-годишната звезда пък споделя, че отдавна мечтае да направи дует с Ед Шийрън, Tinie Tempah, Риана или Бионсе. Не крие, че й е отнело седем години, за да накара хората да се интересуват от първия й албум и че трябва доста да се потруди върху втория, защото очакванията към него са големи.


Снимкаhttp://www.google.bg/

Няма коментари: