сряда, 31 октомври 2012 г.

Лейди Гага се страхува от съучениците си

Колкото и невероятно за вярване да звучи нестандартното лейди все още има травми от ученическите си години. Още от тогава съученичките й са й се присмивали за външия й вид. 
Интересния факт за личния си живот разкри именно самата певица. Стана ясно, че една от най-лудите дами на поп музиката в наши дни е имала и все още има задръжки спрямо хората, с които е израстнала. 

Лейди Гага се ужасявала на момичетата, с които й се налагало да прекарва години наред в училище. Въпреки това тя поддържа контакти с някои от тях, но до ден днешен се притеснява за това как изглежда макар на този етап да е по-известна от всички събрани на куп. 

Изпълнителката споделя пред сп. "Stylist": "Ще ходя на годежно парти на най-добрия си приятел този уикенд и ще видя всички момичета от училище и ще ви излъжа ако кажа, че не ме интересува как ще изглеждам. Аз трябва да съм страхотна, защото някои от тях бяха много злобни към мен."

Гага не разбира защо жените много често са толкова лоши една към друга. По нейното мнение, те носят дрехи, парфюми, гримове като повечето красиви госпожици и е правилно хората да не се делят, а да се отнасяш еднакво и добронамерено към всички. 



Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: