понеделник, 15 октомври 2012 г.

Новите проекти на Маги Алексиева

Певицата станала популярна от "X Factor" вече е на път да задмине победителят в шоуто. Нови песни, турнета и работа с едни от най-известните музиканти в света са част от ежедневието й.
В момента изпълнителката е един от най-активните участници в новия лейбъл за българска музика "Music Clinic Records". Целта му е да представя нови имена и проекти, които не са толкова популярни все още у нас. 

Маги заедно с още няколко талантливи музиканти от Клиниката вече реализираха няколко успешни R n B концерта в столицата и във Варна. Сега обаче пред тях стои ново предизвикателство. Девойката е записала сингъл с топ музикант и композитор.

Пуджи Бел ще дойде в България за промоцията на "I Call It Smile". На 17 октомври в 19 часа в София Лайв Клуб всички приятели, колеги и меломани могат да видят и чуят на живо най-новото видео на Мей. 

Легендарният барабанист също така ще направи открит workshop за всички желаещи да научат нещо ново в областта на ударните инструменти. Малко след това групата в състав - Пуджи Бел - барабани, Маги Алексиева - вокал, Тони Рикев - китари, Радослав Славчев - бас, Александър Славчев - вокал и китара, Краси Тодоров - клавиши ще зарадва варненци в клуб "Хоризонт" на 19-ти октомври. 



Няма коментари: