четвъртък, 11 октомври 2012 г.

The Rolling Stones с много нови проекти

Тази година се навършват 50 години от основаването на групата. Това е и причината музикантите да имат доста нови изненади за феновете.
Новия им албум ще е с името "GRRR!" и ще съдържа освен най-популярните песни на бандата и две нови парчета. Общо компилацията ще има около 80 от най-обичаните изпълнения на The Rolling Stones. 

Най-новия сингъл "Doom and Gloom" вече се върти по радиостанциите. Интересното е, че легендарните рокаджии обмислят и турне. Има и слуховете, че те ще са хедлайнери на Glastonbury Festival през 2013-та, като се говори, че това щяло да бъде прощалното им шоу с публиката. Средна възраст на членовете в британската група е 68г.

Мик Джагър, Кийт Ричардс, Иън Стюарт, Брайън Джоунс и Бил Уайман ще направят около четири концерта, два от които ще са е в Лондон през ноември тази година. Като допълнение и по повод юбилея им се очаква да излязат два документални филма  и книга, посветени на бандата. Дискът им ще бъде пуснат на световния пазар на 12 ноември, а ден по-късно в САЩ.



Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: