сряда, 24 октомври 2012 г.

Вижте кои звезди скоро ще дойдат в България...

След като преди около седмица в София бяха легендите на киното - Робърт Де Ниро и Джон Траволта, за да доснимат най-новия си филм у нас, сега идва ред и други известни личности да посетят страната ни. 
Явно в последно време меломаните са най-облагодетелствани, че в България идват световноизвестни изпълнители. Така например съвсем скоро публиката ни очаква Дженифър Лопес - на 18 ноември в зала "Арена Армеец". Именно там вече бяха Лейди Гага, Шаде, Том Джоунс, Red Hot Chili Peppers и други. Лени Кравиц също трябваше да зарадва феновете си на същото място, но поради натоварения си график, той отмени участието си за догодина. 

За сметка на това пък Depeche Mode ще дойдат отново в страната ни през 2013-та като концерта им на стадион "Георги Аспарухов" ще е част от европейското им турне. През 2009-2010г. британската банда направи 142 концерта и продаде повече от 2,5 милиона билета. Ценните хартийки за изявата им в София ще бъдат на цени от 50 до 130 лева и могат да бъдат закупени от касата на Тикетпро в Билетен център на НДК, касата на "Арена Армеец" или онлайн на www.ticketpro.bg. Днес стартира и продажбата на билетите.

Шоуто на поп иконата в столицата ни е планирано да бъде на 15 юни 2013-та година. Тази новина буквално взриви за минути интернет пространството и почитателите на Мадона, които са били на нейния концерт през 2009-та у нас, вече са решени да не пропускат възможността да се срещнат отново с любимката им. Проявата ще е част от световното турне MDNA, което започна в Израел на 1 юни тази година. Обиколката ще продължи в Европа и през идното лято. 


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: