вторник, 23 октомври 2012 г.

Новите проекти на Михаела Филева

Певицата станала известна покрай формата "X Factor" готви нови изненади на меломаните. Скоро ще излезе и първия й самостоятелен сингъл.
Преди броени седмици в интернет се появи най-новото видео на Били Хлапето, в което участва и Михаела. Продуцент и на двамата е "Монте Мюзик". Процеса на снимане на самия клип е бил доста атрактивен, а освен всичко в него се е включил и домашния любимец на рапъра. Графа е бил този, който е поканил изпълнителката в лейбъла си и да партнира на Били. Резултата е налице и песента не спира да се върти по радиостанциите у нас. Вижте видеото тук: http://www.youtube.com/.

В началото на октомври пък момичето от Велико Търново ще стане част и от турнето на "Баш Майсторите" - Били Хлапето, Димчоу и Лексъс. Те ще посетят десет града в България, като повечето им изяви ще са в клубове.

В края на ноември трябва да е готов и дебютния сингъл на красавицата, който също ще е дело на Влади Ампов. След като повечето нейни колеги от шоуто изкараха по една нова песен, някои даже и по две, девойката ще изгрее на музикалната сцена с леко закъснение, но това се налага поради множеството й ангажименти в Държавната музикална академия „Панчо Владигеров".



Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: