сряда, 3 октомври 2012 г.

Опра Уинфри е най-високо платената жена

Журналистката е най-добре платената дама в Холивуд. Тя е спечелила 165 милиона долара през последната година, съобщи сп. "Форбс".
Данните за доходите на известната чернокожа дама са от май 2011-та до май 2012-та година. Въпреки че предаването й "Oprah Winfrey Show" вече не съществува, тя надминава по приходи хора, които ежедневно са на екран и участват в различни телевизионни формати. Амбициозната водеща създаде собствен телевизионен канал, сателитно радио, продуцентската компания "Harpo" и списанието "O magazine".

Тя печели 107 милиона долара повече отколкото Бритни Спиърс, която е съдия в "X Factor" и която взема едва 58 милиона. На трето място е Тейлър Суифт с 57 милиона. Странно, че Риана, Джей Ло и Лейди Гага са съответно на 4-то и 5-то място в класацията. Латино дивата и ексцентричното лейди са на една и съща позиция - и двете имат по 52 милиона щатски долара зад гърба си. На шесто място е Кейти Пери с 45 милиона.

Любопитното е, че Опра едва ли ще спечели тази титла и следващата година. "Нейните почти 3 милиарда долара ще я задържат с години напред в нашият топ 400 за най-богати личности, но най-вероятно тази ще е последната година, в която тя ще оглави най-добре платените жени в света", коментират още от изданието. 


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: